Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ..!!

φιλες  και φιλοι..
εργαζομενοι  και εργαζομενες..
ανεργοι..
αυτες  τις προσεχες  ημερες  το υπουργειο υγειας  και η κυβερνηση  θα περασουν  σε μορφη κατεπειγον  ενα νεο  νομοσχεδιο  που αφορα την υγεια  και που ειναι χειροτερο  και απο το μεσοπροθεσμο που περασε..  και σας  αφορα ολους..
θελουν να κλεισουν  πολλα νοσοκομεια  και να κανουν  αλλαγες και συχγωνευσεις  με αλλα νοσοκομεια....
 που σημαινει  κλεισιμο  και καταργηση  κλινων  και καταργηση  τμηματων... και οχι μονο  αλλα και απολυσεις..
και  ολα αυτα για να μαζεψουν  χρηματα  με τις περικοπες  για να πληρωσουν  τους  δανειστες...
παραπλανητικα δε ειναι τα στοιχεια που δινουν  οτι δεν εχουν πληροτητα  τα νοσοκομεια    και αλλα πολλα.. ειναι  πλασματικα.
οι αφαλισμενοι  θα πληρωνουν  τωρα πιο πολλα  τοσο μεσα στο νοσοκομειο που θα ειναι αλλα και τα φαρμακα  που θαπαιρνουν..
οι δε ανασφαλιστοι  ανεργοι της προνοιας  ατομα και αλλοι  θα γινει για αυτους  ενα κοινωνικο  ιατρειο  οπως  ειναι το κοινωνικο παντοπωλειο στην αθηνα  αν και δεν το εχω δει.
δηλαδη  θα εχουν ενα ιατρειο σε στυλ ουγκαντα  με ενα πιεσομετρο  μεσα  και τιποτα αλλο. τα δε  φαρμακα  που θα εχουν  για να δινουν στο κοσμο θα ειναι φαρμακα  απο τους νομους  και απο τα σπιτια του κοσμου  φαρμακα που θα περισσευουν   απο τον κοσμο και θα μαζευονται εκει.
φιλοι μου πρεπει να μπητε μπροστα  και μην ξεχνατε οτι η υγεια ειναι δικαιωμα  ολων μας  και οχι μονο αλλα και δωρεαν υγεια  για ολο το λαο..
στα δε φαρμακα  γινεται  πολυ ζημια  και παιρνουν πολλα πολα  εκατομυρια  ευρω  απο τις ρεμουλες και αλλα πολλα
να πω εδω κατι που θυμαμαι  οτι στην αρχαια κινα  ο κοσμος  τον γιατρο τον πληρωνε  γιατι ηταν καλα  αν ηταν αρρωστος ο κοσμος τοτε τον πληρωνε ο γιατρος.. γιατι ηταν αρρωστος.
πραγμα που δεν γινεται  σε μας αυτο ποτε..
και τελος  λεγω και παλι οτι πρεπει να βγειτε μπροστα και να υπερασπιστητε  το δικαιωμα σας στη υγεια..
γιατι μεχρι το 2013 θα γινουν πολλα  ασχημα πανω στην υγεια και αν  δεν εχεις χρηματα η μπλοκ επιταγης  εισαι χαμενος απο χερι..
οικοδομος..

2 σχόλια:

  1. Ωραιότατο το blog αλλά και το σχόλιο του jose Ramon .Επειδή μιλάω λίγα... Ισπανικά σου ανεβάζει τη διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑΦΡΑΣΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ . ΣΒΥΣΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΙΟ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΒΥΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή